Proiectare

PROIECTARE SI REPROIECTARE :

Concepem proiecte de autorizare si realizare a constructiilor cu destinatie rezidentiala, comerciala ori industriala si reproiectam edificii existente, intr-o abordare integrata pe domeniile arhitectura, structuri de rezistenta si instalatii;

Insa exista situatii in care poate fi necesara reproiectarea unei constructii existente, cum ar fi consolidareaextindereamodernizarea, conversia, restaurarea, etajarea sau mansardarea acesteia.

CONSULTANTA:

Oferim:
* consultanta in vederea achizitionarii sau vanzarii unui teren sau imobil
* supravegherea si verificarea calitatii lucrarilor de executie

AVIZE SI AUTORIZATII:

Pregatim documentatiile si obtinem urmatoarele documente necesare realizarii unei constructii:
* ridicare topografica, extras de carte funciara (prin colaboratori)
* certificat de urbanism, acord de mediu
* avize de utilitati, Apele Romane, Siguranta Circulatiei, R.A.A.D.P., Sanatatea Populatiei,
autorizatie de construire, securitate la incendiu;

ARHITECTURA SI REZISTENTA:

Realizam proiecte de arhitectura pentru orice tip de constructie:
* case izolate, duplex sau insiruite, vile, cabane, pensiuni si alte constructii civile de mici dimensiuni
* blocuri de apartamente, spatii de birouri, hoteluri si alte constructii civile de mari dimensiuni
* ferme de animale, hambare sau alte constructii agricole.

DOCUMENTATIE ECONOMICA SI CAIETE DE SARCINI:

Realizam documentatii economice si caiete de sarcini pentru orice tip de constructie.

Click pe imagine pentru a afla mai multe despre locuinta dorita

TARIFE SERVICII DE PROIECTARE:

Punem la dispozitia clientilor nostrii 3 tipuri de tarife dupa cum urmeaza:

Nr. Crt Tip pachet proiectare Pret proiect,(euro/mp) Continut
proiect web site www.arhideckconstruct.ro proiect personalizat
1 PROIECT DE AUTORIZARE 4.99 5.99 D.T.A.C. – Documentatie Tehnica pentru obtinerea,Autorizatiei de Construire
2 PROIECT TEHNIC + +DETALII DE EXECUTIE 7.49 8.49 D.T.A.C. – Documentatie Tehnica pentru obtinerea,Autorizatiei de Construire,P.T.+D.E. – Proiect tehnic si detalii de executie, pentru:,- structura de rezistenta
3 PROIECT TEHNIC + DETALII DE EXECUTIE+INSTALATII 8.99 9.49 D.T.A.C. – Documentatie Tehnica pentru obtinerea,Autorizatiei de Construire,P.T.+D.E. – Proiect tehnic si detalii de executie, pentru:,- Structura de rezistenta;,- Arhitectura;,- Instalatii;
4 PROIECT TEHNIC +DETALII DE EXECUTIE+INSTALATII+
+DEVIZ+CAIETE DE SARCINI
9.99 10.49 D.T.A.C. – Documentatie Tehnica pentru obtinerea Autorizatiei de Construire P.T.+D.E. – Proiect tehnic si detalii de executie, pentru: – Structura de rezistenta; – Arhitectura; – Instalatii;
-Deviz;
-Caiete de sarcini;

Proiectele prezentate pe acest site pot fi modificate la solicitarea beneficiarului (contra unui tarif suplimentar care depinde de amploarea modificarilor aduse modelului tip), cu urmatoarea exceptie:

  • Promotiile curente se aplica strict la proiectul tip, asa cum este el prezentat pe site. In situatia in care se doresc modificari ale proiectului tip pentru casele si pachetele de proiectare care fac obiectul unei promotii, se va aplica tariful normal, fara discount.

Proiectele personalizate:

  • Pretul include adaptarea la teren a proiectului prezentat. Pretul se calculeaza in functie de suprafata construita totala a casei, calculata prin insumarea tuturor nivelelor constructiei, inclusiv spatiile exterioare (terase acoperite, verande, balcoane, garaje etc.).

Proiectul de autorizatie (DTAC):
Include proiectele de Arhitectura, Rezistenta si Instalatii, semnate si stampilate de catre proiectanti autorizati in 2 exemplare. Cu acest proiect se poate obtine Autorizatia de Construire si se poate incepe legal Constructia Casei.

Proiectul PT+DE (DTAC+structura de rezistenta PT+DE):
Include proiectul de Autorizatie de Construire (Arhitectura, Rezistenta si Instalatii) + Proiectul tehnic si detalii de executie pentru structura de Rezistenta cu toate listele de cantitati pentru structura si extrasele de armatura, totul in 2 exemplare.

Proiectul PT+DE+INSTALATII (DTAC+PT+DDE):
Include documentatie in 2 exemplare atat pentru Proiectul de Autorizatie cat si pentru Proiectul de Executie, specialitatile Arhitectura, Rezistenta si Instalatii Sanitare, Termice, Electrice. Contine toate listele de cantitati necesare pentru executia casei de la toate categoriile de lucrari cat si detalii de executie pentru cele 3 specialitati.

Proiectul PT+DE+INSTALATII+DEVIZ+CS (DTAC+PT+DDE):
Include documentatie in 2 exemplare atat pentru Proiectul de Autorizatie cat si pentru Proiectul de Executie, specialitatile Arhitectura, Rezistenta si Instalatii Sanitare, Termice, Electrice. Contine toate listele de cantitati necesare pentru executia casei, structurate pe articole de deviz, de la toate categoriile de lucrari cat si detalii de executie pentru cele 3 specialitati, plus caiete de sarcini pentru fiecare lucrare in parte. Pachet ce nu lasa loc de interpretare in privinta costurilor, a timpului, si a calitatii executate de orice firma autorizata.

cbuzeaProiectare